Početna

SMATSA Vazduhoplovna akademija (SAA) je jedna od najvećih i najpoznatijih akademija za obuku pilota u Evropi. Ispuni tvoj san i postani pilot pohađanjem nastave u SMATSA Vazduhoplovnoj akademiji!

Zašto odabrati obuku baš u SMATSA Vazduhoplovnoj akademiji?

1) Reputacija

• Od 1954. godine obučili smo više od 2500 pilota koji su leteli za više od 30 različitih avio kompanija.

2) Uslovi za školovanje

• Posedujemo sopstveni aerodrom sa aerodromskim kontrolnim tornjem, 1700 kvadratnih kilometara vazdušnog prostora određenog za školovanje i modernizovanu flotu od 20 vazduhoplova (Cessna 172S, Cessna 172N i Cessna 310).

3) Vrednost

• Mi ćemo vas pripremiti da postanete najbolji piloti po veoma povoljnoj ceni bez skrivenih troškova ili iznenađenja.

Obuka pilota

SMATSA vazduhoplovna akademija potencijalnim pilotima nudi dve vrste kurseva:

Modularni kursevi namenjeni su polaznicima koji žele da pojedinačno prođu sve faze u obuci profesionalnih pilota. Ovi kursevi idealni su za polaznike koji imaju stalan posao ili porodicu i brzina školovanja im ne predstavlja piroritet, pa žele postepenu obuku.

Integrisani kursevi namenjeni su polaznicima koji žele da što pre postanu profesionalni piloti. Ovakvi kursevi zasnovani su na celodnevnoj teoretskoj i praktičnoj obuci kandidata, zbog čega se završavaju veoma brzo (za najviše 18 do 24 meseca).

SMATSA vazduhoplovna akademija ima ovlašćenje Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije da sprovodi i organizuje modularne i integrisane kurseve.

Vazduhoplovni Engleski

Piloti moraju da poseduju znanje engleskog jezika na ICAO nivou 4. Naši kursevi engleskog jezika pripremaju kandidate da ispune ovaj uslov i polože Test of English for Aviation (TEA).

Comments are closed.