SAA dobila nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“

Priznanje je dokaz da je SMATSA Vazduhoplovna akademija opravdala poverenje i potvrdila kvalitete

 

SMATSA Vazduhoplovna akademija iz Vršca dobila je priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ na manifestaciji „Put ka vrhu“. Nagradu dodeljuju Agencije za tržišne komunikacije, Radio-Televizija Novi Sad, Privredna komora Vojvodine i Fakultet tehničkih nauka. Nagradu je primio načelnik SAA Mirko Vranić, koji je tom prilikom novinarima u Domu Kulture u Kovinu rekao:

„Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ je dokaz da je SMATSA vazduhoplovna akademija iz Vršca još jednom opravdala poverenje i potvrdila svoje kvalitete i da je na samom vrhu kada je obuka pilota u pitanju. Za nas nagrada predstavlja veliku čast i drago nam je što se danas nalazimo na ovako velikom svečanom skupu gde se dodeljuju priznanja svima onima čiji je rad u obrazovanju prepoznat i cenjen. Za nas kao Akademiju nagrada predstavlja podstrek za budućnost i još veći rad sa ciljem da postignemo što bolje rezultate. Sama nagrada predstavlja obavezu da vrednujemo one rezultate koje smo imali do sada i predstavlja novi zadatak za budućnost jer školujemo pilote koji su najbolji u svom poslu, bez obzira u kojoj svetskoj avio-kompaniji rade. Generacije koje se već 60 godina uspešno školuju kod nas takođe su dokaz visokog nivoa obuke koja se neguje već decenijama u SMATSA Vazduhoplovnoj akademiji. Naša Vazduhoplovna akademija jedna je od najvećih i najistaknutijih u čitavoj Evropi. Činimo sve da iz Vršca izađe visoko kvalitetan pilotski kadar koji će na najbolji način u Svetu da predstavlja, ne samo nas kao vazduhoplovnu Akademiju, već i Srbiju. I dalje ćemo unapređivati i teorijsku nastavu i praktični rad instruktora.

Hvalimo se time da imamo sopstveni Aerodrom sa tri piste, naš Kontrolni toranj, flotu od 20 modernih aviona, sopstveno održavanje vazduhoplova i tehnike i pre svega visoko stručan kadar koji će od 104 studenta, koliko ih sada školujemo, napraviti pilote koji će sigurno i bezbedno prevoziti putnike po celom Svetu”.

Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ je godišnje priznanje koje se dodeljuje najuspešnijim pojedincima preduzetnicima i institucijama. Priznanje se dodeljuje tokom manifestacije „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.

Comments are closed.